Menu

Hagendoorn Bouwprojecten, kwaliteit zonder zorgen!

Met meer dan 27 jaar ervaring in de bouw, bieden wij expertise en betrouwbaarheid in een breed scala aan bouwservices. Wij combineren het beste op het gebied van vakmanschap en handelspraktijken met een effectief en efficiënt beheer dat zich concentreert op onze inspanningen om al onze projecten tijdig, naar de gewenste kwaliteit en binnen het budget te voltooien.

Bekijk onze projecten

Renovatie

Hagendoorn Bouwprojecten werkt nauw samen met onze klanten om verbeteringen aan het huis, renovaties, uitbreidingen, zolderconversies, nieuwe ramen, trappen, serres, keukens, badkamers, vloeren, tegels, loodgieterswerk en elektrische uitrustingen te bieden.

Meer over renovatie

Verbouwingen

Onze experts hebben een breed scala aan problemen aangepakt voor onze residentiële klanten. Ons team beschikt over de tools, training en ervaring die nodig zijn om de meeste problemen snel, effectief en betaalbaar op te lossen, met minimale onderbreking van uw leven.

Meer over verbouwingen

Bouwbegeleiding

Of u nu hulp nodig heeft bij het geplande ontwerp en de installatie van uw nieuwe badkamer, keuken of wasserij of een renovatie van uw oude badkamer, wij kunnen u helpen. Ons oog voor ontwerp en praktische oplossingen zullen u helpen bij uw besluitvormingsproces.

Meer over bouwbegeleiding

Hagendoorn Bouw Projecten

Wilt u eens praten over uw klus of verbouwing en vrijblijvend wat vragen stellen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, dan bellen we u zodra we tijd hebben.

 035 - 760 39 20
 bart@hagendoornprojecten.nl

KvK 61377473

 Adres 
Van Gelderlaan 75
1215 SP Hilversum

Bekijk onze facebook pagina

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.